Blog de reporter

Eu spun să punem pe generice: „VA URMA”

Posted in manipulare by gradinaru on septembrie 24, 2014

În toată această nebunie mie îmi vine doar să pun cap la cap niște declarații. Din ele eu trag concluzia că războiul abia a început.
Așadar, prima declarație, cea anunța ce va urma inclusiv în această campanie electorală și care avertiza că SRI este extrem de interesat, dacă nu implicat, în acest joc.

Este o declarație făcută de directorul SRI, George Maior, într-un interviu acordat ziarului Evenimentul Zilei în luna decembrie a anului trecut.
„-Cum anticipaţi că va fi campania electorală din 2014?
-Ca observator, pot să vă spun că întotdeauna o campanie prezidenţială este extrem de tensionată şi are reverberaţii mari la nivel societal, la nivel instituţional, la nivel de regrupare a unor forţe în stat şi societate, deci în mod cert va fi un an tensionat, din acest punct de vedere.
– Mai tensionat decât 2009?
– Mulţi spuneau că nu poate fi ceva mai tensionat decât 2009, eu spun că poate fi mai tensionat decât cea dinainte.
-Dar comunitatea de informații ce credeţi că aşteaptă de la viitorul preşedinte al României?
-Aceeaşi libertate care i-a fost asigurată de actualul preşedinte al României, domnul Traian Băsescu, ceea ce este extraordinar de important pentru un serviciu de informaţii capabil să-şi realizeze neutru, independent această muncă extrem de importantă, până la urmă pentru cetăţean şi pentru securitatea naţională. Este cred dezideratul cel mai important.
-Şi credeţi că există riscul să vină cineva care să încerce să limiteze această libertate?
– Nu ar fi în interesul lui de om de stat să facă acest lucru. Riscuri, bineînţeles, există permanent.”,,

Acum două săptămâni, președintele Traian Băsescu a aruncat pe piață povestea cu ofițerul acoperit, după care, întrebat la TVR ce și cum, a spus: „Nu aş veni cu nişte completări în acest moment pentru că am şi eu o oarecare planificare. Vreau să fie un moment în care să aibă acces toată presa când voi spune un lucru sau altul. Să nu se aştepte nimeni că va fi un document al serviciilor secrete”.

Apoi, la Interviurile EUROPA FM Elena Udrea spune că din decembrie va și președinte și primă doamnă. Că va ajunge în turul 2, doamna Udrea părea mai mult decât sigură.

Apoi, mărturisirile lui Robert Turcescu, un fake dacă informația că CNP-ul din livretul militar postat nu e al lui. Dacă e adevărat, cum naiba el nu a aruncat la coș acea hârtie?

Apoi, luni, Victor Ponta, întrebat de presă despre cazul Robert Turcescu: ,,Cine seamană vânt, culege furtună și e valabil si pentru alți oameni apropiați de dl Băsescu.” Sâc! Deci, urmează alții????

Apoi, Theodor Meleșcanu, ditamai directorul SIE, între timp demisionar, decide să candideze la Președinție….

Eu spun să punem pe generice: „VA URMA”

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: