Blog de reporter

Spectacol la finala WTA

Posted in munca mea, Uncategorized by gradinaru on iulie 14, 2014

Am fost ieri la finala WTA de la arenele BNR. Cel mai mult mi-a plăcut entuziasmul publicului şi mai ales al copiilor. Au spus mulţi că publicul nostru nu merită un turneu de o asemenea anvergură. Eu nu sunt de acord, chiar dacă unora le sunau mobilele, iar alţii se foiau într-una.
Lumea a sancţionat promp intervenţia politică a preşedintelui Federaţiei de Tenis. George Cosac a insistat să-l laude pe Victor Ponta, iar spectatorii au huiduit şi mai rău ca la prima linguşeală.
Premierul merita laude dacă se grăbea să anunţe că va aloca bani pentru un program naţional de tenis, nu pentru că a dat bani de la buget ca România să aibă un turneu WTA.
Apoi, oficialii români s-au întins minute bune cu discursurile în limba română, în timp ce Roberta Vinci aştepta pe un scaun să înceapă premierea, neînţelegând o iotă.
Publicul a intervenit promp şi a început să-i scandeze numele. Foarte frumos gestul, i-a oprit pe oficiali din leorbăială.
Mi-a plăcut şi că Simona a stat aproape o ora să dea autografe şi să dea mâna cu copiii de mingi. Iar la sfârşitul conferinţei de presă, a acceptat să facă o fotografie cu toţi jurnaliştii. Cine o are, vă rog, daţi un semn!
Alergând dintr-un colţ in altul, am reuşit să stau de vorbă cu părinţii Simonei, cu managerul ei, Virginia Ruzici, dar şi cu spectatori.
Reportajul, pe siteul Europa FM
http://www.europafm.ro/stiri/interne/simona-halep-a-trait-ieri-la-bucuresti-cel-mai-emotionat-moment-din-cariera-audio~n76299/

Şi câteva fotografii, făcute din mers.

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: