Blog de reporter

PRIMUL MATERIAL CU HANDBALISTELE DE OLTCHIM

Posted in Uncategorized by gradinaru on septembrie 17, 2012

A fost greu de filmat pentru cu niciuna dintre fete nu credea ce vrem să aratăm cât şi cum muncesc. Au fost circumspecte şi m-au întrebat dacă dăm pe post mai mult de 3 secunte cu ele, că ,,aşa se face la ştirile din Sport.”
Cristina Neagu a ţinut să-mi spună că nu a mai filmat-o nimeni de 2 ani aşa cum am făcut-o noi (adică mai mult de câteva minute) şi a încercat să-mi explice, ca şi cum nu aş fi crezu-o oricum, că nu depinde de ea ca gaura din cartilajul de la umărul drept să se închidă cât mai repede. Cea mai bună jucătoare din lume de 3 ori, pleacă la un nou control în SUA, pentru că aici medicii nu au găsit soluţii pentru problema care o ţine de aproape 2 ani departe de competiţii.
Ada Nechita era sigură că sunt interesată de relaţia ei cu un fotbalist. Abia am convins-o că nu de aia m-am dus la Râmnicu Vâlcea.
Pe mine m-au impresionat handbalistele de la Oltchim cum puţini oameni au mai făcut-o. Vă recomand s-o ascultaţi zilele următoare pe Cristina Neagu vorbind depre problema ei medicală.
Până atunci, aici puteţi vedea beta de astăzi.

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: