Blog de reporter

SCHIMBĂRI IMPORTANTE LA RADIOUL PUBLIC ŞI LA EUROPA FM

Posted in Uncategorized by gradinaru on septembrie 3, 2012

Radio România Actualităţi (principalul canal al Societăţii Române de Radiodifuziune)şi Europa FM, posturile de radio care ocupă locurile 2, respectiv 5 la nivel naţional, conform ultimului studiu de audienţă fac schimbări radicale: modificări de grile, achiziţii importante şi strategii noi. Toate se întâmplă înainte de audienţele de toamnă.
La Radio România Actualităţi, noua conducere a SRR formată din doi foşti directori ai Europa FM (Ovidiu Miculescu şi Marius Furdui) i-a anunţat pe angajaţi că doar o parte au trecut proba de voce, ca atare doar aceştia se vor mai auzi la microfon. Restul contribuie cu texte şi voci. Se pregătesc emisiuni noi, în timp ce altele îşi vor scurta durata. Contractele mai multor colaboratori, printre care cele ale unor foşti reporteri BBC şi analişti de top precum Cristian Pârvulescu au fost anulate.
De cealaltă parte, Europa FM a făcut cea mai importantă achiziţie posibilă: Vlad Petreanu, fost director la Antene, fost realizator la B1 Tv. Printre altele, Vlad va realiza matinalul la Europa FM, în locul cuplului Monica Anghel-Bogdan Miu.
Andrada Burdalescu, fost director la Ştiri, urcă în board-ul companiei franceze, postul de şef al Departamentului Ştiri rămânând deocamdată vacant.
După alegerile din 2004, Europa Fm s-a confruntat cu o scădere generală de audienţă. Pe rând, de la cel mai important post privat de Radio au plecat Rodica Culcer, Emil Hurezeanu, Cosmin Prelipceanu, Filip Standavid, Iulia Verbancu. Recent Filip a revenit la microfonul Europa FM.
Ţinând cont că Ovidiu Miculescu conduce acum SRR, iar Europa FM, radioul pe care l-a condus ani întregi, îi este acum concurent direct, se anunţă o luptă interesantă pe piaţa Radio.

Update pe pagina Europa FM

Tagged with: , ,

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. claudia said, on octombrie 16, 2012 at 6:36 pm

    pacat ca nu l-ati pastrat e Bogdan Miu , dimineata nu mai ascult Europa FM


Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: