Blog de reporter

REPORTER SPECIAL, Marele premiu APTR 2009

Posted in despre presa by gradinaru on mai 26, 2009

aptr

Ei bine, emisiunea noastră (Vlad Petreanu, Carmen Moise, Ioana Răduca, Stalian Muscalu, Anca Grădinaru, Octavian Dimitriu, Liviu Dochiţa, Cristi Dimitriu, Claudiu Roşoiu) a fost declarată de Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România drept producţia anului 2008. Eu una n-am ştiut până în ultimul moment, adică până nu am văzut genericul emisiunii pe ecranul din sala Teatrului Naţional. Am avut emoţii pentru că înainte de a fi anunţat marele premiu APTR, Emil Hurezeanu, premiat şi el, anunţase că acela e ultimul trofeu al serii. Vlad, care are un talent excepţional în a-şi motiva oamenii până uită de ei, ne păcălise, ne spusese că nu vom câştiga.

A fost aşadar, primul an de Reporter special şi primul premiu. Cel mai mare. Deja, anul 2009 se anunţă şi mai bun, editorial vorbind.

Mai jos, o fotografie cu echipa noastră plus Adelin Petrişor (Realitatea Tv), premiat şi el aseară, pentru documentar Tv, alături de Camelia Csiki (TVR). Din cadru lipseşte Liviu Dochiţa (el după cameră, ca de obicei), în schimb e Cosmina Stratan, care a făcut parte din echipă până anul trecut (adică până s-a făcut actriţă)
Mai trebuie menţionaţi Adrian Calev, George Hohoiu şi Adrian Caraghiorghe, care au lucrat şi ei la Reporter special în cursul anului trecut.

echipa

Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre gala APTR citiţi la Vlad www.petreanu.ro şi la Stelu steliadis.blogspot.com.

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. aiurea said, on mai 28, 2009 at 5:16 pm

  Aiurea… marele premiu al amatorilor de senzationalism ieftin. am urmarit pe sarite sevente din „reportajul” impotriva bancilor, iar nivelul de populism, demagogie si analfabetism financiar al „reporterilor” m-a scarbit. Mai invatati putina economie inainte sa va erijati in profesionistii lu’ peste pe teme de economie / finante / banci / etc… e penibil.

  • anonim said, on mai 30, 2009 at 10:43 pm

   Concret? care sunt lucrurile pe care le reprosati? ce anume n-a fost corect in acel material?

 2. alex said, on iunie 4, 2009 at 2:21 pm

  salut anca..
  nu stiu daca ma mai tii minte..onesti 1994..cam mult a trecut..ma bucur ca ai ajuns acolo unde ti-ai dorit..multa bafta in continuare..salutari lui radu..sper ca este bine si el..
  pa..
  o vara placuta..


Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: