Blog de reporter

Votaţi! Măcar de acum încolo!

Posted in Uncategorized by gradinaru on decembrie 15, 2008

Dacă a fi pe teren acuma, nu mi-ar veni la microfon decât o singură întrebare: vă bateţi joc de noi?  Aceeaşi pentru toţi. Pentru Traian Băsescu, pentru Theodor Stolojan, pentru Emil Boc, pentru Mircea Geoană, pentru Călin Popescu Tăriceanu.  Pentru Traian Băsescu că se joacă cu nervii şi stabilitatea ţării. Chiar şi dacă aş şti că Theodor Stolojan s-a retras dintr-un motiv grav, întemeiat, tot l-aş întreba pe preşedinte de ce îşi bate joc.  Asta pentru că nu a ţinut cont de antecedent. Cât îl priveşte pe Călin Popescu Tăriceanu, mă aşteptam ca în această situaţie, să fi predat mandatul cu o dare de seamă în ceea ce priveşte starea bugetului, să stea în această ultimă săptămână să-şi fi tocit toţi miniştrii creierele. Pentru interesul naţional! Ii văd acum pe Boc şi Stolojan refuzând să răspundă la întrebări pe holurile Parlamentului. De ce domnilor? Că altfel aveţi pretenţii de oameni de stat!

Îl aud pe Moise Guran care spune că la această oră, cursul valutar se tot schimbă. Nu avem buget pe 2009, mii de oameni sunt forţaţi să rămână pe drumuri şi noi suntem în aer. Nu vorbeau toţi de interesul naţional??? Care interes naţional?  Videanu către ziarişti: „nu speculaţi!”  Doamne, nu mai merită nici măcar voturile unei scări de bloc!

Nu-mi rămâne decât să sper că starea asta, bătaia asta de joc va genera atâta hotărâre încât să lumea să voteze masiv, poate măcar aşa să se mai normalizeze lucrurile.

 

PS. La această oră, Camera Deputaţilor, un grup de colindători stau pe margine şi se uită în jur.  Nici ei nu înţeleg nimic. Doamne ce-ar merita ăştia colindaţi! Cu vârf şi îndesat.

Tagged with:

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. YODA said, on decembrie 24, 2008 at 6:13 pm

    Craciun Fericit alaturi de cei dragi si tot ceea ce-ti doresti. 😉

  2. Mircea Popescu said, on ianuarie 2, 2009 at 4:07 am

    Ei da, vezi sa nu se normalizeze.


Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: