Blog de reporter

BLOG DE REPORTER -5 mii de accesări

Posted in despre presa by gradinaru on iulie 8, 2008

Are două luni şi a fost accesat de 5 mii de ori. Iar ale mele nu se contabilizează. A plecat din nevoia de a promova emisiunea Reporter Special. Acum e parte din munca mea. Ce-i interesant la un blog e că îţi pune la încercare abilităţile de vânzător, de negociator (negociezi cu vizitatorii să se uite la emisiune, să te citească, încerci să-i convingi). Deci e un bun instrument de promovare. Acuma depinde de ce anume ai de promovat. Americanii se vând individual de multă vreme. Studenţii la Jurnalism din State învaţă din anul întâi cum să se vândă. Au la dispoziţie o mulţime de reuniuni ale breslei, de la întâlniri în campus până la NAB. La noi, prea puţini jurnalişti îşi vând munca individual, online. Întrebarea e: te vinde blogul pe tine sau tu pe el? Sau: poate vinde un blog un produs?

Blogul ăsta vorbeşte doar despre documentare Tv şi totuşi a adunat ceva audienţă. Aşa se vrea şi pe mai departe, dar cu următorul amendament. Intenţionez să deschid o secţiune pentru jurnaliştii care au fost victime ale încălcării dreptului de a-şi practica meseria liber şi corect.
Cu sau fară ajutorul blogurilor care au promovat emisiunea, Reporter Special a făcut până acum audienţe şi de peste un punct şi jumătate. Ceea ce înseamnă că peste 150 de mii de români au preferat un documentar în locul unui talk show sau unui film.
Trebuie să vă mai anunţ că în luna august, Reporter Special va intra într-o vacanţă de două săptămâni. Până atunci documentare despre mafia imobiliară din Bucureşti, lotul olimpic de gimnastică ce se pregăteşte de Olimpiada din China, copiii EMO, serviciile proaste din turismul românesc generate de o criză fară precedent de personal specializat, afaceri interesante de pe la noi.

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. sherby2007 said, on iulie 8, 2008 at 12:57 pm

  Buna, sunt Serban. Ai un blog frumos. Ai putea sa-l vizitezi si tu pe al meu? http://sherby2007.wordpress.com/

 2. Petrisor Socol said, on iulie 8, 2008 at 7:08 pm

  Felicitari 😉

 3. Petrisor Socol said, on iulie 14, 2008 at 11:40 am

  @Anca Gradinaru

  Cam rar pe blogul tau. 😉
  Sau esti la mare?

 4. gradinaru said, on iulie 16, 2008 at 6:25 pm

  da, am fost la mare, la filmări, pentru docu 4. unu. şi doi, înţeleg că sunt numai propuneri dar întreb aşa, ce te-a determinat să mă nominalizezi la capitolul aroganţă?


Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: