Blog de reporter

DOCU 2

Posted in munca mea by gradinaru on mai 15, 2008

14.05.08, 23.09, 807, -53, 10.700, 1:02

Sunt coordonatele noastre la ora asta. Suntem în drum spre România, din Spania, deasupra Sarajevo-ului. Avionul are o întârziere de o oră , pentru că………ţineţi-vă bine!!!!! MÂINE!!!!!! e ziua Madridului iar câţiva angajaţi de pe Barajas (unii) şi-au luat probabil vacanţă de la ei putere, cu o zi mai devreme!!!! Aşa că echipajul Tarom a trebuit să aştepte cateringul care nu mai venea. Nu avea cine să-l mai aducă. Nimeni nu a protestat. Imaginaţi-vă scena pe Otopeni. Angajaţii TAROM să fi plecat la tăiatu’ porcului cu o zi înainte de Ignat şi să lase pasagerii British fără mâncare în zbor! Iar avionul să plece oricum cu o întârziere de o oră şi ceva.
Deci, ne întoarcem în Ro cu 807 km pe oră, afară sunt minus 53 de grade, zburăm la 10.700 de metri şi mai avem o oră până acasă.

După aproape 3 ore.

Ne-am întors din Spania, de la Madrid. Asta înseamnă că e gata prima filmare pentru următorul documentar şi că s-au listat subiecte de docu până târziu de tot, noaptea. Au ieşit cel puţin 10.Tema docu doi: de ce migrează medicii, mai ales români. Dacă ştiţi poveşti interesante, scrieţi vă rog pe blog. E subiect european şi ne priveşte pe toţi la un moment dat.

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: