Blog de reporter

Corespondentul Antena 3 şi Antena 1 în Spania premiat

Posted in despre presa by gradinaru on mai 5, 2008

Felix Damian, pentru că despre el este vorba, a primit un premiu important care vine după 2 ani de muncă pe brânci, aproape de unul singur. Premiul este pentru Revista „Român în lume”, o revistă pe care Felix o conduce în calitate de redactor şef. Este o revistă despre românii din Spania, bilingvă (fără a fi rospanish 🙂 ). Tirajul publicaţiei este de 30 de mii de exemplare, iar revista este gratuită, trăieşte numai din publicitate. Felicitări!
Mai jos aveţi echipa premiată, cu Felix în stânga. Pe blogul meu găsiţi, la blogroll, linkul către blogul lui Felix, „punctul zero”, unde-i puteţi citi editorialele.

Comunicat de presă
ROMAN IN LUME

a câstigat premiul pentru cea mai bună publicaţie a imigranţilor din Spania – secţiunea – presa scrisă

Grupul “Intereconomia” cu o activitate si o prezenţă activă în recunoaşterea efortului jurnalistic şi social desfăşurat, de multe ori, de persoane anonime, împreună cu juriul, a hotărât ca a doua ediţie a acestor premii sa fie acordată Grupului “Român in Lume” pentru cei peste 7 ani de activitate şi informare GRATUITĂ prin canalele media de care dispune: bilunar gratuit, emisiune radio FM, radio online, site-uri, agenţie de publicitate, turnee şi concerte, etc.

“O muncă bine făcută – seriozitate şi nivel informativ oferit GRATUIT românilor din Spania, Portugalia iar, prin intermediul site-ului http://www.romaninlume.com, tuturor celor care doresc să aiba un loc virtual de întâlnire.
Am văzut multe proiecte îndrazneţe de-a lungul anilor, a declarat Luis Usera, Director Intereconomia – dar, ţinând cont ca această mână de oameni care fac realitate “Român în Lume” nu a beneficiat niciodată de vreun ajutor din partea vreunei instituţii din Romania sau Spania, decernarea premiului pentru cea mai bună publicaţie, este un fel de a le recunoaşte efortul şi miile de zile pe care le dedică din 2001 românilor de pretutindeni şi spaniolilor care vor să cunoască România. Au ajuns să fie publicaţia lider pentru românii din Spania şi, pot să o afirm cu toată sinceritatea, lideri în Vestul Europei prin tot ceea ce fac pentru imigranţii români departe de ţară.”

LISTA PREMIATILOR:

· · Cea mai bună firmă creată de imigranţi: Elizabeth Delgado (Patacón Pisao, La Rochela si la Rochela Express)

· · Cea mai bună Asociaţie, ONG sau Fundaţie care ajută imigranţii: MITA.

· · Cea mai bună publicaţie adresată imigranţilor: ROMÂN ÎN LUME.

· · Cel mai bun post de radio pentru imigranţi: RADIO PUEBLO NUEVO.

Pentru mai multe informaţii:

DEPT. DE PRESA
“Roman in Lume”
Tel. 0034/91 481 26 34
http://www.romaninlume.com

E-mail: redactia@romaninlume.com

MADRID

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: